Babylon

Avatar utilizator
DarkArms
Membru
Mesaje: 3107
Localitate: Reșița, România
Nick server: cleks
Contact:

Babylon

Mesaj de DarkArms » Mie Aug 17, 2016 2:07 pm

Traducerile nu au fost niciodata atat de usoare. Cea mai noua versiune a programului de traduceri Babylon poate efectua traduceri în 75 de limbi si dispune de foarte multe functii care faciliteaza traducerile chiar si a textelor sau paginilor web cu un simplu click de mouse!

Odata ce ati instalat Babylon, dispuneti de un puternic instrument pentru traduceri instantanee, gata sa faca traduceri în 75 de limbi la un simplu click de mouse. Tot ce aveti de facut este sa selectati cuvantul sau textul dorit si sa faceti click dreapta în orice aplicatie si veti beneficia de traducerea instantanee a textului selectat în limba aleasa.

Cea mai noua versiune a Babylon ofera de asemenea traducerea textelor sau a documentelor intregi, in oricare dintre formatele populare (Microsoft Word, PDF, text) si chiar traduceri ale paginilor web, în 31 de limbi. Aplicatia se integreaza nativ în meniul Microsoft Office Speller si ofera functii suplimentare, precum detectarea automata a limbii, convertoare de valuta si unitati de masura, add-on-uri cu definitii de dictionar, acces direct la rezultatele Wikipedia în 20 de limbi si altele.

Pentru cei care isi doresc chiar si mai multe de la solutia de traducere automata sau doresc sa foloseasca programul pentru traduceri specialzate sunt disponibile un numar de dictionare cu continut premium din surse de prestigiu precum Oxford, Britannica, Merriam-Webster, Larousse, Vox, Langenscheidt, Pons si Duden.

Download: http://www.portalroman.com/download/num ... -1435.html

Înapoi la “Download Programe”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator