Propun !

ești liber să propui și altceva
Avatar utilizator
aqua
Admin server
Mesaje: 215

Propun !

Mesaj de aqua » Lun Feb 06, 2017 4:59 am

Salut ! Lumea este plina de idioti care sincer nu vrem sa-i avem prin preajma ,nu vreau sa conteze cantitatea ,ci calitatea ! Propun sa fie dat slot pe nume gen :pula,pizda,sm-draci sa-i ia si restul care nici numele nu stie sa si-l schimbe . Parerea mea este ca atat timp cat ala nu stie sa-si schimbe un nume, sau joaca cu un nume vulgar n-are ce sa caute pe server.Cu ce ajuta ? Nimic ! Sa fim seriosi sm-player aia nici macar nu stie in care sa traga ,dar sa indeplineasca obiectivul...

Avatar utilizator
BOGDANEL1!
Administrator
Mesaje: 417
Localitate: Bucuresti
Nick server: "BOGDANEL '47 POWER!"
Contact:

Propun !

Mesaj de BOGDANEL1! » Lun Feb 06, 2017 12:01 pm

Sunt de acord ca trebuie sa incercam sa aducem cat mai multa calitate pe server pe langa cantitate dar, pe de alta parte nici nu putem sa le interzicem sa joace pentru ca pana la urma urmei, cu totii am fost candva la inceput,ne jucam din sageti si nu stiam pe ce lume suntem,ce-i drept inca sunt uimit ca oamenii se apuca de acest joc in 2017,dar totusi nici nu putem sa le dam interdictie. :)))
In legatura cu cei care au nick-uri de acest gen sunt de acord sa facem ceva in privinta lor, chestia cu slot-urile pe numele vulgare da, dar pe cei cu "sm-player,Jucatorul,rcplayer" etc zic sa-i lasam asa.

Avatar utilizator
Sofia Maria
Admin server
Mesaje: 133
Nick server: Sofia Maria

Propun !

Mesaj de Sofia Maria » Lun Feb 06, 2017 12:10 pm

Eu zic ca daca faceti asta cu slotul pe "sm-player,Jucatorul,rcplayer" o sa pierdeti 60 70 % din boost`uri :). Trebuie facute cu cap. In rest pt restul cu sex,puie s.a.m.d este o idee mai mult decat perfecta.

Avatar utilizator
alex_kR
Administrator
Mesaje: 796
Localitate: Barsinghausen

Propun !

Mesaj de alex_kR » Lun Feb 06, 2017 1:45 pm

De acord cu VERDE. Mai completez ca, unele nume apar pentru ca jucatorii au config.cfg in read-only si este de regula numele unor servere (cs-ul fiind descarcate de pe forumurile lor). Bineinteles ca multi nu stiu despre read-only si numele le revine la reconectarea in CS. Aceste lucruri sunt bineinteles intentionat facute de aceste servere.
De ce sa le luam dreptul la joc pentru ca altii le fac rau?
Avem deja un plugin sa le schimbe numele celor cu sm-player etc, dar nu este foarte util. Uneori nu functioneaza, si alte dati prea multi primesc numele de cs.xtremexpc.ro (1), (2), (3) etc. Un plugin ar ajuta mai mult sa le schimbe numele in mai multe variante cum ar fi: Ion, vasilica, crizantema etc.
Cat despre restul care au nume vulgare, ne ocupam noi.
Chiar aveam trecut sa editez un plugin si sa fac un plugin prin care sa avem acces la comanda: amx_nickmenu (identic cu amx_banmenu, amx_kickmenu), si sa ne fie mai usor sa le schimbam numele, cand sunt dubluri.
Bineinteles pentru cine nu stie, numele dublate cum ar fi: sm-player (1), sm-player (2). Pentru a le schimba numele, kick, ban, destroy, se poate trece o parte a numelui care nu coincide cu celalalt intre ghilimele. De exemplu: amx_kick "1" sau cand sunt mai multi, de ex, sm-player (1), sm-player (2), cs.xtremexpc (1), cs.xtremexpc (2) si coincid numerele, putem scrie: amx_kick "r (1" sau "c (1". Ideea este sa nu coincida cu celelalte aceste parti ale numelui.

Înapoi la “Alte propuneri”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator