[Tutorial] Dovezi reclamaţii

Tutoriale legate de jocul San Andreas Multy-Player!
Avatar utilizator
[R1SE]#>>NIKE<<
Slot CS
Mesaje: 372

[Tutorial] Dovezi reclamaţii

Mesaj de [R1SE]#>>NIKE<< » Joi Noi 24, 2016 1:42 pm

salut.
în acest tutorial, vă voi arăta, ce fel de dovezi să puneţi într-o reclamaţie, pentru a fii sută la sută sigur sancţionat jucătorul reclamat de voi.
în majoritatea reclamaţiilor, admini riscă să primească o reclamaţie, prin simplul fapt că, jucătorul care a reclamat alt jucător, nu a fost de acord cu acţionarea lui. în general, pentru a putea fi sancţiona un jucător, trebuie să vă asiguraţi că în dovezi (poze, videoclip) aveţi câteva mici detali:
sânge (caracterul tău, atâta timp cât este atacat, trebuie să fie sânge pe jos, sau să sară sânge din el) - http://i.imgur.com/S6TFoob.png
poziţia caracterului agresor (cel care te atacă, trebuie să aibă o poziţie de atac, cu arma în mână, sau, dacă te atacă cu pumni, are poziţia de atac fără o armă) - http://i.imgur.com/2t5vOY9.png
scăderea vieţii (HP Bar-ul din dreapta sus, ne indică dacă, victima, încasează bătaie sau, este atacat, în aşa fel, încât să i se fi scăzut minim 10 - 15 HP, atunci poate fi sancţionat fără probleme)
focul de la armă(dacă te atacă cu o armă, se vede focul, de la armă) - http://i.imgur.com/sopwrID.png
vederea nick-name-ului (dacă se vede clar, numele celui care te atacă, să nu se acopere de chat, sau să nu fie distanţa prea mare pentru a se face o confuzie)
pentru drive-by :
trebuie să se vadă clar, când vă loveşte maşina. - http://i.imgur.com/23Ihw5o.png - http://i.imgur.com/eu1LxRT.png
trebuie să se vadă clar, când, cel care v-a călcat, se dă jos din maşina (sau, poate să rămână în maşina) - http://i.imgur.com/CjAN1LL.png
apoi, într-un final, trebuie să faci şi o poză, cu, camera de sus pentru a fi sigur că, cel care te-a atacat, o să fie sancţionat. - http://i.imgur.com/RyciMJ3.png
şi aici, trebuie să vă uitaţi la HP Bar. să se vadă toata acţiunea, clară.
limbaj :
nu vă mai simţiţi ofensaţi pentru nişte cuvinte mărunte 'mă-ta' ş.a.m.d, nu toate se sancţionează ca să vă facem vouă pe plac, facem cât putem şi ce putem.

//mai sigur e, să folosiţi un program de filmat (fraps,bandicam, etc) dacă vreţi să fie sancţionat, sau să urmaţi unul din paşi următori. sancţionăm ce putem şi cum putem, dacă nu sancţionăm bine, riscăm noi să fim sancţionaţi.
dacă tutorialul va fi considerat inutil, va fi şters.
have fun şi spor la făcut reclamaţii.

Înapoi la “Tutoriale”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator