[HANDBALL] CSM Bucureşti

Categoria unde afli stirile din sport.
Avatar utilizator
DarkArms
Membru
Mesaje: 3107
Localitate: Reșița, România
Nick server: cleks
Contact:

[HANDBALL] CSM Bucureşti

Mesaj de DarkArms » Joi Dec 29, 2016 10:00 am

Irina Begu, locul 29 WTA, a fost legitimată de clubul CSM Bucureşti, la care este înscrisă şi Monica Niculescu, locul 38 WTA, a anunţat gruparea din Capitală.

”Sunt mândră că mă alătur unui proiect atât de puternic. Când m-a sunat domnul Alin Petrache să vin la CSM Bucureşti, nu am stat prea mult pe gânduri. Cu atât mai mult cu cât urma să fiu colegă cu Monica Niculescu, cu care am jucat de atâtea ori împreună. Poate că acum vom face dublu mai des, iar ca pereche cred că am putea ajunge între primele 10 din lume”, a declarat Irina Begu, pentru site-ul clubului.

În acest moment, la secţia de tenis de la CSM Bucureşti (şef secţie – Alex Nedea) sunt legitimate două dintre primele trei jucătoare de tenis din România.

”Irina este un model pentru copii. Suntem mândri că se alătură proiectului CSM Bucureşti şi sunt convins că rezultatele pe care le va avea în continuare vor fi foarte bune. Sper ca pe viitor să facă un dublu de succes cu Monica Niculescu şi împreună să câştige un turneu de Mare Şlem, astfel încât să fie mândri toţi bucureştenii şi, de ce nu, românii de pretutindeni!”, a afirmat Alin Petrache, directorul general al CSM Bucureşti.

Irina Begu va continua să lucreze cu aceiaşi antrenori, Adrian Cruciat şi Artemon Apostu Efremov, iar anul 2017 îl va începe în Australia, la turneele de la Brisbane şi la Sydney.

Înapoi la “Sport”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator