[Tutorial] Could not get style data

Tutoriale despre forumurile phpBB3!
Avatar utilizator
DarkArms
Membru
Mesaje: 3107
Localitate: Reșița, România
Nick server: cleks
Contact:

[Tutorial] Could not get style data

Mesaj de DarkArms » Lun Feb 22, 2016 4:47 pm

Imagine
Acum două zile am mutat un forum ( instalat pe platformă phpbb3 ), de pe un host pe altul, iar după restaurarea backup-ului am primit eroarea Could not get style data.Drept urmare am cercetat această eroare şi în acest articol am să postez o soluţie foarte utilă în cazul în care întâmpinaţi această eroare.

O primă măsură este ştergerea cache-ul forumului de pe serverul FTP.Acesta se găsesc în directorul cache.Din acest director ştergem toate fişierele mai puţin index.htm si .htaccess.Dacă această eroare persistă putem folosi Support Toolkit.
Support Toolkit este un tool dezvoltat de echipa phpBB.com în cooperare cu EXreaction care ne pune la dispoziţie practic un al doilea Panou de Administrare (ACP) care poate fi folosit pentru a recupera unele date sau pentru a rezolva problemele de gen software.În cazul nostru acestă unealtă este utila pentru resetarea stilului (temei) instalat pe forum.

Imagine

Instalare Support Toolkit :

Pentru descarcărea acestei unelte accesaţi următorul link.Pentru a instala Support Toolkit, încarcaţi pe root folderul „stk” în directorul radacină al forumului (cel care conţine şi fișierul numit „config.php”). După ce ați încărcat fişierul în directorul specificat, accesaţi legătura www.site.ro/forum/stk (înlocuiţi site.ro cu domeniul dvs.)


Metoda alternativa – Inserarea în SQL a următorului cod :

Cod: Selectaţi tot

UPDATE phpbb_styles SET `style_id` = 50 WHERE style_name = 'Nume temei';
UPDATE phpbb_config SET `config_value` = 50 WHERE `config_name` = 'default_style';
UPDATE phpbb_config SET `config_value` = 1 WHERE `config_name` = 'override_user_style';
Nota: În codul de mai sus trebuie înlocuit „Nume tema” cu numele temei instalate pe forum şi phpbb_ îl cu prefixul tabelelor bazei de date.Dacă prefixul tabelelor este phpbb3_ nu mai modificaţi.

UPDATE :
În această dimineaţă am vrut să fac câteva modificări de pe Support Toolkit dar după instalare am primit eroarea :
Fatal error: Call to a member function trigger_error() on a non-object in /home/etutorialene/public_html/forum/stk/includes/functions.php on line 640

Cum rezolvăm această eroare ?
Deschidem fişierul functions.php folosind un editor de text.Această îl găsim în /stk/includes/functions.php.Căutăm următoarea linie :

Cod: Selectaţi tot

if ($stk_no_error === true)
 {
    return true;
 }
Adaugăm după :

Cod: Selectaţi tot

if (in_array($errno, array(E_STRICT, E_DEPRECATED)))
 {
    return true;
 }
Succes !

Înapoi la “Tutoriale phpBB3”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator